Rock News

Cinci concerte online de neratat la sfârșitul ăsta de săptămână

De la Melvins și până la Jimmy Eat World sau Oh! The Horror, weekendul ăsta ne aduce reprezentații din partea unor artiști faimoși, dar și din partea unor muzicieni mai puțin cunoscuți.

După cum probabil știi deja, weekendul ăsta ne va aduce sărbătoarea de Sfântul Valentin. Când vine vorba de cei care nu sunt într-o relație, nu este un eveniment care să incite un sentiment de fericire nebună. Pentru aceia dintre noi care vor să își ia gândul de la asta – sau poate pentru cuplurile care consideră că urmărirea unui concert virtual este o activitate potrivită pentru o întâlnire romantică -, am întocmit o scurtă listă cu concerte live difuzate online astăzi, mâine și poimâine. Iată, mai jos, ce spetacole considerăm noi că ar merita urmărite (program și info evenimente preluate de pe Songkick).

Sâmbătă

Mâine, vei avea posibilitatea să te bucuri de concerte din plin. Dintre ele, noi am ales să îți prezentăm numai patru:

  • Fix la ora 3.00 (AM), mâine, muzicienii de la Oh! The Horror își vor pune planul în aplicare: spectacolul „Oh! The Horror's Halloween 365 Special!” va prinde formă. După cum au anunțat chiar americanii în cauză pe pagina oficială de Facebook a trupei, biletele pot fi comandate de aici pentru 9 dolari americani.
  • Intitulat „Live on Safehouse”, livestreamul organizat de americanii de la Transit Method va fi mai mult decât un concert. Muzicienii plănuiesc să înceapă spectacolul live la ora 4 dimineața (ora României), spectacolul fiind urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri. Artiștii vor răspunde cât se poate de sincer întrebărilor, mai ales că acestea vor fi trimise de fani.

  • Nu știm câți dintre voi au trecut prin faza în care au ascultat Jimmy Eat World (nu putem fi cu toții foști adepți ai curentului emo). Cert e că noi uitasem cât de mult ne plăcea muzica americanilor, iar acum avem oportunitatea de a ne bucura din nou de ea live. Muzicienii vor profita de ocazie pentru a interpreta cel de-al treilea album din cariera lor, „Clarity” (1999) începând cu ora 12.00 (AM), iar biletul poate fi achiziționat de aici pentru 17.5 dolari americani.
  • E clar că majoritatea spectacolelor difuzate online nu sunt planificare cu gândul la confortul europenilor. De data asta, difuzarea asupra căreia vrem să îți atragem atenția va avea loc la 6 dimineața. Lipbone Redding și-a intitulat spectacolul Friday Night Private Flight: The Love Stream”, pagina de Facebook a evenimentului informându-ne că reprezentația va include piese lente și poezii pentru iubăreți.

Duminică

  • Sfântul Valentin va domina duminica asta, iar cei de la Melvins au găsit momentul perfect să își etaleze abilitățile muzicale. Americanii vor susține un concert virtual începând cu ora 22.00, acesta fiind intitulat Melvins TV, Vol. 2: Divine Monkeyshines: Valentine's Day Special”. Spectacolul va fi deschis de cei de la Dale Crover Band, iar biletul poate fi achiziționat de aici la prețul de 5 dolari americani.

Acestea fiind spuse, nu putem decât să îți urăm un week-end plăcut!

Foto: Insagram, Jimmy Eat World