Rock News

Hayley Williams (Paramore) a cântat la toate instrumentele pe noul său album

„N-am mai avut atât de mult timp să cânt la chitară de când eram adolescentă,” a mai spus Williams, mărturisind, de asemenea, că este foarte mândră de noul material.

Parcă solista Hayley Williams și-a redescoperit pasiunea pentru muzică în momentul în care și-a făcut debutul solo, cu „Petals For Armor”. Acum câteva zile, artista a revenit chiar cu un material de studio surpriză, „Flowers for Vases / Descansos”, despre care nu are nicio reținere să vorbească în interviuri despre album – ci chiar este extrem de mândră de ce a ieșit.

În cadrul unei discuții cu Zane Lowe (Apple Music), preluate parțial de publicația Guitar World, cântăreața a explicat cât este de fericită cu ceea ce a reușit să scoată pe piață – mai ales că a interpretat de una singură toate instrumentele pentru noul disc.

„Sunt foarte, foarte mândră de faptul că am interpretat totul pe el,” a mărturisit Hayley. „Și sunt, de asemenea, foarte, foarte mândră că acest album este ceea ce am de arătat în urma supraviețuirii unui an care a fost dificil pentru toată lumea,” a continuat ea.

Printre altele, deși spune pe șleau că nu este o chitaristă foarte plină de încredere, Williams este fericită că și-a îmbunătățit interpretarea. „N-am mai avut atât de mult timp să cânt la chitară de când eram adolescentă, înainte să începem cu turneele, iar asta a fost, de asemenea, foarte terapeutic”.