Rock News

Miley Cyrus, duete cu Billy Idol și Joan Jett în weekend-ul Superbowl

Evenimentul a avut loc pe stadionul Raymond James din Tampa Bay, iar concertul vedetei pop, cu Billy Idol și Joan Jett invitați speciali, a fost susținut în fața lucrătorilor din sănătate.

În timpul concertului ei, Cyrus a cântat o serie de cover-uri, inclusiv „Heart Of Glass” de la Blondie, „Jolene”, melodia lui Dolly Parton și „Rebel Girl”, de la Bikini Kill.

Billy Idol i s-a alăturat pe scenă la începutul spectacolului pentru a interpreta „Night Crawling”, care a apărut pe ultimul album al lui Cyrus - „Plastic Hearts”, precum și o versiune a propriului hit „White Wedding”.

Mai târziu, Joan Jett a apărut împreună cu Miley Cyrus pentru a cânta colaborarea lor „Bad Karma”, precum și propriile piese „Bad Reputation” și „I Hate Myself For Loving You”.

„Bad Karma”,  melodia lui Miley Cyrus alături de legendara Joan Jett, a ajuns la urechile fanilor odată cu lansarea celui mai recent album al lui Cyrus – „Plastic Hearts”. După cum relatează cei de la Kerrang!Miley a fost dintotdeauna fană înrăită a lui Joan Jett, motiv pentru care s-a și ocupat de  includerea celei din urmă în Rock & Roll Hall Of Fame, în 2015.

În același timp, tânăra cântăreață a lucra și alături Billy Idol pentru piesa „Night Crawling”. Aceasta nu a fost primul ei contact cu solistul, având în vedere că cei doi au împărțit scena în trecut, însă a fost prima colaborare pentru material original.

Cel de-al șaptelea album al lui Cyrus este o colecție eclectică de piese solo și colaborări cu artiști care au inspirat-o pe muziciană de-a lungul carierei sale. Printre cei care s-au implicat în proiectul vedetei se numără legende rock precum cele două deja menționate, Billy Idol și Joan Jett, dar și Stevie Nicks și o reprezentantă a scenei pop – Dua Lipa

Foto: Getty Images/ Guliver.