Rock News

Five Finger Death Punch are cel de-al 10-lea nr. 1 în Mainstream Rock Airplay

Cu „Living the Dream”, trupa devine una dintre cele opt care se pot lauda cu 10 single-uri de nr. 1 în istoria de aproape 40 de ani a topului.

Five Finger Death Punch a avut primul single pe prima pozitie în în august 2007 cu „The Bleeding”.

„Living the Dream” este, de asemenea, al șaselea single consecutiv de nr. 1. Grupul este al doilea cu o asemenea serie, după Disturbed, care a câștigat șapte la rând în august 2015-septembrie 2019.

In 2020, Five Finger Death Punch a lansat cea de-a doua compilație a celor mai mari hit-uri, intitulată "A Decade of Destruction, Volume 2". Colecția conține patru piese inedite, inclusiv una remixată de Joe Hahn de la Linkin Park și alta remixată de artistul de muzica electronică Steve Aoki.

Intr-un interviu acordat pentru publicația Metal Hammer, chitaristul Five Finger Death Punch, Zoltan Bathory, a vorbit despre noul film al formației sale, dar și despre celelalte proiecte ale trupei, dezvoltate pe perioada pandemiei.

„Tocmai am construit o aplicație Death Punch,” spune muzicianul, „care se află în faza finală de testare, lucrăm la tratamente video pentru următoarele câteva single-uri și lucrăm la un film despre Five Finger Death Punch”.

Data de lansare a filmului nu a fost stabilita inca.