Rock News

Arhivă: Cea mai veche înregistrare cunoscută până acum cu Freddie Mercury (în 1964)

În 1964, familia lui Freddie Mercury s-a mutat in Middlesex, Anglia. Și în același an, Mercury s-a înscris la Isleworth Polytechnic (acum West Thames College) în Vestul Londrei unde a studiat arta.

Avea doar 18 ani și la câțiva ani distanță de întâlnirea cu viitorii colegi de trupă, Brian May și Roger Taylor. Filmat de unul dintre prietenii săi în timpul primului său semestru, filmările arată un Freddie destul de timid, care îsi acoperă dinții cu buza superioară.

Asistentul personal și prietenul apropiat Peter Freestone a declarat pentru Express Online: „În public, când râdea, își acoperea dinții cu buzele sau își ridica mâna. Numai acasă era relaxat. Ne-a lăsat să-l vedem asa cum era."

Fostul său coleg de clasă, Adrian Morrish, a împărtășit și revistei Mojo: „Fred era fermecător de timid, dar și foarte captivant și își dorea cu disperare să se incadreze in peisaj".

În cele din urmă, Mercury a obținut o diplomă în artă și design grafic la Ealing Art College, folosind ulterior aceste abilități pentru a construi emblema trupei Queen.