Rock News

Sfaturile lui Jon Bon Jovi adresate tinerilor artiști: găsiți-vă propriul mod de a reinventa roata

În cel mai recent episod "Mavericks With Ari Melber", o serie de interviuri MSNBC cu artiști, muzicieni și omeni de cultură, Jon Bon Jovi a povestit cum a bătut la ușa unui post de radio pentru a-și promova melodia pe care o avea și care sunt sfaturile pe care le-ar da acum tinerilor artiști.

Amintindu-si de vremea cand el insusi era tanar artist aspirant, Jon Bon Jovi a povestit:

"Am spus: „Cine este cel mai singuratic om din industria muzicala?” Și răspunsul pentru mine a fost „DJ-ul”. Și așa am mers și am bătut la ușa unui post de radio nou-nouț care, din fericire pentru mine, era atât de nou, încât nu avea recepționer. Și DJ-ul [mi-a spus să aștept] un minut, pentru că era în direct. A venit in pauza comerciala și i-am spus că vreau să vorbesc cu el. Aveam niste melodii, dintre care una era „Runaway”. El a spus: „Rămâi până după ce ies din emisie. Putem vorbi. Am făcut-o. În cele din urmă, piesa a ajuns la radio în New York City - fara nici o formație, fara casa de discuri, fara manager, fara nimic. Doar un copil de 20 de ani care a bătut la ușă".

Vorbind despre sfaturile pe care le-ar da artiștilor mai tineri care doresc să intre în industria muzicală, Jon Bon Jovi a spus:

„Acum, 37 de ani mai târziu, copiii au internetul, așa că trebuie să își găsească propria cale de a reinventa roata. Trebuie să se gândească la ceva unic, astfel încât să iasă în evidență. Pentru că există o mulțime de alți copii talentați și o mulțime de alți compozitori talentați pe stradă. Pentru a te diferenția, trebuie să gândești diferit. Și așa că du-te și fii eu, cel de acum 37 de ani și găsește DJ-ul tău, găsește-ți drumul tău. Se poate".