Rock News

Taylor Momsen (The Pretty Reckless) își amintește ultima conversație cu Chris Cornell

Solista povestește că ultima sa întâlnire cu Cornell a fost după ultimul spectacol al turneului comun The Pretty Reckless și Soundgarden, chiar în noaptea morții muzicianului.

Printre cei care au avut oportunitatea să poarte o conversație cu regretatul Chris Cornell chiar în seara în care artistul a murit se numără solista Taylor Momsen (The Pretty Reckless), care povestește acum despre cum a decurs ultima lor întâlnire. Formația lui Momsen se afla în turneu cu Soundgarden, relatează Loudwire conform unui interviu acordat de cântăreață pentru Matt Pinfield (KLOS 95.5).

Chris obișnuia să plece imediat după spectacol, așa că așteptam oarecum lângă ușa din spate, știind că era ultima noapte a turneului,” spune Taylor, „și voiam să îi mulțumesc pentru tot și să îi spun tot ce aveam de spus,” continuă ea. „Și am făcut-o, l-am prins fix când ieșea. Am avut o discuție foarte drăguță, i-am oferit o mare îmbrățișare, i-am zis «Hai să mai facem asta la un moment dat» și ne-am continuat seara”.

Într-un alt interviu acordat luna trecută pentru Paper, Taylor a mărturisit că moartea lui Cornell, alături de cea a producătorului Kato Khandwala, i-au afectat foarte tare starea psihică. Artista a recunocut că asta a fost o mare parte a motivului pentru care noul album al formației sale, „Death By Rock And Roll”, va apărea pe piață după o pauză de cinci ani, pe data de 12 februarie.

Foto: Instagram, Taylor Momsen, @indiracesarine