Rock News

Wardruna revin cu un mini-documentar despre albumul „Kvitravn”

Fiecare dintre cele patru părți ale mini-documentarului este narată de solistul Einar Selvik.

După lansarea celui de-al cincilea material discografic, „Kvitravn”, norvegienii de la Wardruna au decis să le ofere fanilor oportunitatea de a intra în culise, după cum relatează publicația online Prog. Artiștii au lansat un mini-documentar în patru părți despre noul album, fiecare videoclip având sub patru minute.

Naratorul acestui proiect este chiar solistul Einar Selvik, de regie ocupându-se Phil Wallis, iar producția a fost pusă la punct de Alexander Milas, de la Twin V Ltd. Fiecare dintre episoade are, pe fundal, una dintre melodiile incluse pe albumul „Kvitravn”„Kvit Hjort”, „Skugge” și „Andvevarljod”.

„Kvitravn” a ajuns la urechile fanilor vinerea trecută, iar Selvik a mărturisit, conform publicației menționate, că abia aștepta ca materialul să fie lansat. „Suntem foarte fericiți să împărtășim albumul ăsta mult-așteptat cu voi,” spune el. „În perioada dinainte de lansare, a fost incredibil să vedem cât de bine au fost primite piesele pe care le-am lansat. Sperăm sincer că vă veți bucura și de restul!” a continuat Einar.

Foto: Instagram, Wardruna, @arne.beck