Rock News

Bruce Springsteen, Foo Fighters şi Jon Bon Jovi, printre artiștii care vor participa la inaugurarea mandatului lui Joe Biden

Foo Fighters şi Springsteen vor oferi recitaluri de la distanţă, in timp ce o paradă şi alte spectacole sunt programate online. O emisiune speciala televizata, numita "Celebrating America", va avea loc in acelasi timp, iar printre cei invitati sa cante este si Jon Bon Jovi, alaturi de multi alti artisti din diverse genuri muzicala. Show-ul va fi gazduit de Tom Hanks.

Bruce Springsteen a fost printre artistii care au participat si la ceremonia de preluare a mandatului de către Barack Obama din 2009, alături de U2, James Taylor, Jon Bon Jovi şi Pete Seeger. Trump s-a rezumat la cântăreţii country Toby Keith şi Lee Greenwood, alaturi de rockerii de la 3 Doors Down.

Tot zilele trecute, Joe Biden şi vice-preşedinta sa Kamala Harris au dezvăluit, urmând modelul lui Barack Obama, lista de melodii pentru ceremonia de învestire. Pe lista sunt artisti rock (Led Zeppelin sau Steely Dan), soul (Marvin Gaye, Steve Wonder) si hip-hop (Mary J. Blidge, A Tribe Called Quest).

Foto: Getty Images/ Guliver.