Rock News

Mötley Crüe dă startul aniversării de 40 de ani în acest week-end

Era 17 ianuarie 1981 când Nikki Sixx a cantat pentru prima dată cu Tommy Lee și vocalistul / chitaristul Greg Leon. Leon a plecat, iar Mick Mars și Vince Neil au fost recrutați.

Ziua de duminică, 17 ianuarie 2021 este cea de-a 40-a aniversare a Mötley Crüe, iar trupa va marca începutul unui an de evenimente diverse care serbeaza una dintre cele mai notorii trupe de rock din lume.

Fanii sunt invitați să semneze felicitarea pentru Mötley Crüe înainte de ziua de duminică pe Facebook AICI și să revină pe site duminică, 17 ianuarie 2021, pentru mai multe anunțuri.

De asemenea, in orice postare despre trupă sunt invitati să adauge hashtagul # HappyBirthdayToCrüe.

Mesajul lui Nikki Sixx a fost: „În „Kickstart My Heart ”, versurile spun: „When we started this band / All we needed, needed was a laugh / Years gone by, I'd say we've kicked some ass”.

"Întotdeauna a fost vorba despre melodii grozave și spectacole live over-the-top pentru noi. Fanii au fost întotdeauna alături de noi. Nu știu cum au trecut atați ani. Au trecut într-o clipită. Ce nu pot uita sunt cele patru decenii de fani care s-au considerat Crüeheads încă din prima zi, susținându-ne la bine si la greu. Lor le suntem datori și le mulțumim din suflet.

„La mulți 40 de ani pentru noi toți.”

Mötley Crüe a fost înfiinţată în 1981, în Los Angeles. Trupa a lansat 9 albume de studio, care au fost vândute în peste 100 de milioane de exemplare, un sfert din acestea, în Statele Unite. Ultimul disc al formaţiei este „Saints of Los Angeles”, apărut în 2008. În turneul din 2014 - 2015, anunţat ca final, trupa a susţinut 158 de concerte. În 2019, Netflix a lansat filmul biografic „The Dirt”, bazat pe autobiografia omonimă semnată de Nikki Sixx, Tommy Lee, Vince Neil, Mick Mars şi scriitorul Neil Strauss.

Foto: Getty Images/ Guliver.