Rock News

Albumele Black Sabbath din era Dio - "Heaven and Hell" & "Mob Rules" - vor fi reeditate

Primele două albume ale Black Sabbath cu Ronnie James Dio, „Heaven and Hell” din 1980 și „Mob Rules” din 1981, primesc reeditări de lux. Edițiile extinse sosesc pe 5 martie cu audio remasterizat, fețe B și înregistrări live.

Ambele albume vor fi disponibile pe CD și vinil, cu o remasterizare în 2021 a LP-urilor originale, împreună cu fețele B, versiuni alternative și înregistrări live rare. Versiunile de vinil vor include o selecție a pieselor bonus disponibile pe CD-uri.

"Heaven and Hell" din 1980 a marcat debutul lui Dio cu Black Sabbath. S-a dovedit a fi unul dintre cele mai mari albume de revenire ale heavy metalului. Ediția extinsă include versiuni live de “Children of the Sea” și “Heaven and Hell” - lansate inițial ca fețe B pentru single-urile albumului - o ediție mono de 7″ a „Lady Evil” și înregistrări live rare din 1980-82 .

Lansat un an mai târziu, "Mob Rules" s-a dovedit la fel de puternic ca predecesorul său. Piesa de titlu a apărut în filmul animat-cult Heavy Metal, făcându-o una dintre cele mai îndrăgite din epoca Dio a Black Sabbath.