Rock News

Down ’N’ Outz (Joe Elliott) lansează o piesă inspirată de David Bowie

„«Goodnight, Mr. Jones» a fost compusă ca mesajul meu de adio/de mulțumire pentru un artist extrem de influent,” a mărturisit Joe.

Noua melodie care a ajuns la urechile fanilor din partea solistului Joe Elliott, „Goodnight. Mr. Jones” , a fost lansată prin intermediul publicației online Ultimate Classic Rock și este inspirată de materialul incredibilului David Bowie. Elliott mărturisește că a fost fanul lui Bowie încă din 1972 , iar moartea celui din urmă, acum cinci ani, l-a devastat.

«Goodnight, Mr. Jones» a fost compusă ca mesajul meu de adio/de mulțumire pentru un artist extrem de influent,” a mărturisit Joe pentru publicația deja menționată. „Am vrut să onorez aniversarea de cinci ani de la moartea lui cu ceva ce ar celebra simțul artistic al unei persoane care a rămas o parte extrem de importantă a vieții mele,” a continuat artistul.

Joe Elliott a lansat piesa „Goodnight. Mr. Jones” alături de Down ’N’ Outz, un grup format de artist în 2009. Joe i-a recrutat pentru proiectul ăsta pe Paul Guerin, Guy Griffin, Keith Weir, Phil Martini și Share Ross.

Foto: Instagram, Joe Elliott