Rock News

Halestorm aleg deja materialul pe care să îl includă pe noul disc

Într-un interviu recent, solista Lzzy Hale a comparat procesul cu un puzzle pentru care ai toate piesele fără să știi cum arată imaginea pe care încerci să o construiești.

După ce au reușit să compună șaizeci de demo-uri pentru noul lor album de studio, muzicienii de la Halestorm au ajuns la partea cea mai grea – alegerea melodiilor pe care să le includă pe disc. Solista Lzzy Hale povestește cum merge procesul ăsta într-un interviu acordat pentru Metal Sucks Podcast și preluat de publicația online Kerrang!.

„Ne așezăm cu toții împreună și suntem gen «Okay, aia, aia, okay, aia o bate pe cealaltă»,” spune Hale. „E ca și când am avea un puzzle de o mie de piese pe care îl verși după care te gândești «Știu că toate se potrivesc, dar încă nu știu care este imaginea pe care o formează». Punem lucruri cap la cap,” continuă Lzzy.

Muzicienii au început deja să înregistreze muzică nouă, însă de la distanță, ceea ce înseamnă, spune cântăreața, zile în care echipa muncește chiar și paisprezece ore.  

„Este palpitant,” recunoaște ea, „lucrăm la un album nou, și iubesc materialul ăsta nou și sunt extrem de entuziasmată”.

Cel mai recent disc semnat Halestorm, „Vicious”, a apărut pe piață în 2018. De atunci, muzicienii au mai lansat și un EP cu piese reinterpretate, „Reimagined”, împărtășit cu fanii în luna august a anului trecut.

Foto: Instagram, Lzzy Hale, @thejoestorm