Rock News

Accept lansează single-ul „Zombie Apocalypse” în această săptămâna și amână lansarea noului album

Accept a anuntat videoclipul pentru noul lor single, "Zombie Apocalypse", pentru 15 ianuarie. Piesa este preluată de pe viitorul album al trupei, "Too Mean To Die", care va fi disponibil din 29 ianuarie (amânat cu două săptămâni de la anunțul anterior, care era pentru 15 ianuarie).

LP-ul va fi primul pentru grup fără basistul Peter Baltes, care a plecat din Accept în noiembrie 2018. De atunci a fost înlocuit de Martin Motnik. Formația Accept a fost, de asemenea, extinsă cu adăugarea unui al treilea chitarist, Philip Shouse.

Un teaser pentru videoclipul „Zombie Apocalypse” este disponibil mai jos.

Accept a declarat despre întârzierea „Too Mean To Die”: „Din păcate, cu o inimă grea trebuie să amânăm lansarea noului nostru album, „Too Mean To Die ”, din 15 ianuarie până în 29 ianuarie 2021.

Din cauza închiderii fabricii de presare, din cauza COVID-19, produsul finit a fost întârziat foarte mult, astfel încât lansarea planificată pentru 15 ianuarie 2021 nu poate fi respectata. Ne pare foarte rău pentru acest lucru și sperăm că toți fanii Accept înțeleg această situație foarte nefericită și susțin în continuare formația. Au trecut peste trei ani de la ultimul album Accept, așa că sperăm să mai aștepțati încă două săptămâni pentru noul disc".