Rock News

Def Leppard va lansa muzeul online, "Def Leppard Vault"

Def Leppard va deschide "Def Leppard Vault", un muzeu online realizat personal de cei cinci membri ai trupei, pe 13 ianuarie.

Conținând povești și ghiduri despre istoria formației din Sheffield, din 1977 până în prezent, "Def Leppard Vault" va servi drept ghid suprem pentru superstarurile rock-ului britanic, cu membrii fondatori Joe Elliott și Rick Savage, plus bateristul Rick Allen și chitaristii Phil Collen și Vivian Campbell, toti vorbind de amintirile lor.

Cei interesati se pot înscrie acum pe site și vor primi ulterior un e-mail cu un cod special pentru a permite deblocarea seifului.

Într-o postare pe rețelele de socializare de la 1 ianuarie, Leppard a oferit un salut fanilor lor și a menționat: „2020 a fost un an nebunesc, dar am trecut prin el împreună!”

Leppard urmează să concerteze alături de Motley Crue, Poison și Joan Jett în această vară, deși chitaristul Collen a recunoscut anul trecut că, din cauza pandemiei globale în curs, șansele ca datele reprogramate să fie în continuare sunt „50/50”.

Foto: Getty Images/ Guliver.