Rock News

Ivan Moody (Five Finger Death Punch) va deschide două centre de tratament al dependenței

Muzicianul a declarat că asta este o inițiativă prin care își asumă un rol activ în comunitatea care l-a ajutat să scape de dependență.

Ivan Moody, solistul celor de la Five Finger Death Punch, nu a ezitat să vorbească public despre problemele sale cu dependența și efortul pe care l-a depus pentru a se reabilita. După cum anunță Loudwire, muzicianul a decis că a venit momentul să se implice activ în comunitate, oferindu-le și altora șansa de a începe procesul de vindecare.

Artistul a anunțat pe rețelele de social media că a decis să deschidă două centre pentru reabilitarea persoanelor care se luptă cu dependența – unul pentru femei și altul pentru bărbați.

„Voi lua casa mea din Vegas și voi face tot posibilul să o transform într-un posibil centru de tratament pentru tinerele femei care se luptă cu dependența , probabil pentru vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, depinde. Nu voi intra în prea multe detalii, dar ăsta este primul lucru. A doua parte a planului meu este să fac același lucru în Colorado, dar pentru bărbați. Aceeași categorie de vârstă,” declară muzicianul. „Să mergi la întâlniri este o treabă, dar este cu totul altceva să fii activ și să contribui - pentru că la asta se referă reabilitarea. Înseamnă să ofer altora în locul celor care mi-au oferit mie,” continuă Moody.

Pentru moment, planurile solistului nu au fost definite temporal, însă așteptăm cu nerăbdare vești despre evoluția celor două centre.