Rock News

Alice Cooper, Slash, Sammy Hagar și Gene Simmons apar în documentarul „Rock Camp”

Documentarul ne arată cum se desfășoară activitățile în taberele Rock 'n Roll Fantasy Camp, urmărind povestea a patru muzicieni.

A apărut primul trailer pentru „Rock Camp The Movie”, documentar care îi va reuni pe numeroși titani ai muzicii metal în aceeași producție. După cum ne atrag atenția cei de la NME, în peliculă își vor face apariția Alice Cooper, Roger Daltrey (The Who), Sammy Hagar (Van Halen), Judas Priest, Joe Perry și Steven Tyler (Aerosmith), Gene Simmons și Paul Stanley (KISS), Nancy Wilson (Heart) și mulți alții.

Documentarul scoate în evidență activitățile desfășurate în cadrul Rock 'n Roll Fantasy Camp, un proiect început de David Fishof acum douăzeci și trei de ani. Cei care se înscriu, au oportunitatea de a învăța cum se lucrează într-o formație, de a trăi experiența unei cântări live și de a înregistra muzică într-un studio adevărat.

Vedetele menționate joacă rol de mentori pentru grupurile formate în cadrul taberelor. Același lucru poate fi observat și în documentar, care urmărește evoluția a patru participanți la tabără ce reușesc „să își transforme viețile”.

Filmul va apărea în cinematografe începând cu data de 15 ianuarie, iar varianta on demand va fi disponibilă din data de 16 februarie.

Foto: Instagram, Alice Cooper, @cerealkyler