Rock News

Kevin Bacon interpretează „Creep” (Radiohead) pentru caprele sale

În noul episod al seriei #GoatSongs, Kevin Bacon interpretează, la îndemnul animalelor sale de companie, un single pe care îl consideră nepotrivit situației.

Printre cele mai bune melodii din toate timpurile se numără și piesa „Creep”, a englezilor de la Radiohead. Așa că nu ne mai miră să vedem titluri care ne atrag atenția asupra faptului că un muzician sau altul a decis să-și încerce norocul cu un cover. De data asta, ne anunță NME, cel care s-a dedicat interpretării este actorul Kevin Bacon, iar motivația sa este cel puțin interesantă.

Într-o postare de pe pagina sa oficială de Instagram, Bacon a mărturisit că nu a făcut treaba asta de bunăvoie și nesilit de nimeni, ci… caprele sale au insistat ca el să interpreteze „Creep”. „Păi, caprele au vrut să cânt asta,” spune el. „Mie nu mi se pare că ar fi potrivit,” continuă artistul.

Insistența animalelor sale de companie nici nu poate fi pusă la îndoială – mai ales că doi iezi i se alătură aproape imediat ce începe să cânte, unul dintre ei încercând să îi mănânce una dintre mâneci.

Acesta nu este primul clip cu căprițe al actorului – Bacon a creat deja câteva sub hashtagul #GoatSongs. Printre ele se numără și o interpretare a piesei „Don’t Worry Baby” (The Beach Boys) și What’s Up (4 Non Blondes) , pentru care animalele au fost a fel de prezente.

Foto: Instagram, Radiohead