Rock News

Brent Hinds (Mastodon) apare într-un scurt film despre o formație metal, „Snowblind”

Pelicula în care Hinds își va demonstra talentul actoricesc, „Snowblind”, este rezultatul unui proiect în care s-au implicat numeroși artiști ce au rămas fără muncă din cauza pandemiei.

Pandemia ne-a forțat pe toți să găsim metode alternative de a ne trăi viața și modalități unice de a ne câștiga existența. Din cenușa anului 2020, ne atrag atenția cei de la Metal Underground, va apărea un film de jumătate de oră creat de artiști care și-au pierdut locurile de muncă din cauza evenimentelor de anul ăsta. Pelicula „Snowblind”, ce descrie povestea unei formații metal, va apărea la festivalurile de film anul viitor.

„O trupă de heavy metal în turneu, care se bucură de partea întunecată a drumului,” este descrierea oficială a liniei narative. „Droguri, băutură, petreceri, toate ating un punct de cotitură când povara unui singur om devine blestemul unei formații metal”.

Printre cei implicați în proiect se numără Brent Hinds (Mastodon), Syd Howell, Kurtis Campbell și John Ransom. Trailerul, abia apărut, poate fi urmărit mai jos, iar informații suplimentare pot fi găsite pe Instagram (@snowblindproject).

Foto: Instagram, Snowblind