Rock News

Taylor Momsen povestește despre prima sa experiență într-un studio muzical, pentru filmul „The Grinch”

Solista celor de la The Pretty Reckless mărturisește că acela a fost momentul în care a decis că va lua calea muzicii.

După cum probabil știai deja, solista Taylor Momsen este, la bază, actriță. Talentul și chemarea pentru muzică și le-a descoperit, totuși, din fragedă copilărie, când a jucat într-una dintre cele mai iubite pelicule de sezon, „Cum a furat Grich Crăciunul” („How The Grinch Stole Christmas”, 2000). După cum relatează publicația online Loudwire, Momsen a povestit pentru cei de la Today cum s-a simțit când a înregistrat melodia „Where Are You Christmas” alături de compozitorul James Horner.

„Lucrul pe care mi-l amintesc cel mai clar,” mărturisește cântăreața, „care probabil m-a afectat cel mai tare, până în ziua de azi, ca adult, a fost prima oară când am intrat într-un studio de înregistrări și am avut oportunitatea de a lucra alături de incredibilul James Horner. Și nu voi uita niciodată cum am intrat în studioul ăsta extrem de frumos, cu o consolă imaculată în fața mea, și cum mi-am pus căștile și am cântat într-un microfon pentru prima dată, interpretând «Where Are You Christmas»,” completează ea.

Experiența a marcat-o pe artistă, după cum recunoaște chiar ea. Acela a fost momentul în care Taylor a decis că iubește să se afle într-un studio de înregistrări și că muzica este chemarea ei.

Alături de The Pretty Reckless, Momsen se pregătește să lanseze cel de-al patrulea album al formației, „Death By Rock And Roll”, pe 12 februarie. De la cel mai recent disc lansat de trupă au trecut aproape cinci ani, iar artista ne-a explicat și motivul absenței.

Foto: Facebook, Taylor Momsen