Rock News

Lars Ulrich, despre anul 2020 și ce album a ascultat cel mai mult în carantină

Bateristul Metallica, Lars Ulrich, a fost unul dintre muzicienii invitați de revista Rolling Stone să răspundă la întrebarea „So, How Was Your 2020?”. Serialul constă într-un chestionar la care entertainerii favoriți ai revistei răspund întrebărilor despre muzică, cultură și momente memorabile care le-au modelat anul.

Întrebat la ce album favorit vechi s-a întors pentru linistea lui în acest an, Lars Ulrich a raspuns:

"„Dirt” de la Alice In Chains. Este o inspiratie. Cred că este o nebunie cât de transparente și curajoase sunt versurile și este un material coerent. ... Încă sună la fel de brut, transparent, onest și curajos pentru urechile mele ca oricând. Cred că în trecut ascultam muzica și riff-urile, dar acum aud vocea, versurile și temele, ce înregistrare incredibilă! [...] Sună literalmente ca și cum ar fi făcut săptămâna trecută".

În ceea ce privește albumul pe care l-a ascultat cel mai mult în anul 2020, Ulrich a indicat primul album Rage Against The Machine, despre care spune: "Din punctul meu de vedere, nu există nimic care pare să pună lucrurile mai mult în perspectivă decât Rage Against The Machine. [...] Cred că este coloana sonoră perfectă pentru 2020. "