Richie Sambora, despre motivele pentru care a părăsit Bon Jovi

În noul număr al revistei People, Richie Sambora a vorbit încă o dată despre decizia sa de a părăsi Bon Jovi în 2013, spunând că vrea să petreacă mai mult timp cu fiica să Ava, acum în vârstă de 23 de ani.

Share

"Am trecut prin multe lucruri împreună. A fost o perioadă de întreținere psihologică pentru familie. Știti, nu sunt un înger. Dar mi-am dat seama că Ava avea nevoie ca eu să ii fiu alaturi în acel moment. Familia trebuia să fie pe primul plan și așa s-a întâmplat".

Sambora, care a petrecut cinci ani la reabilitare, între 2007 și 2011 pentru abuz de alcool și medicamente eliberate pe bază de rețetă, a adăugat că stilul de viață rock and roll și-a spus în cele din urmă cuvantul.

„O, Doamne, când mă uit în urmă și încep să enumar turneele ... 18 luni și jumătate de drum, 52 de țări”, a spus el. "Era extraordinar. Era într-adevăr timpul pentru o pauză. Am făcut asta de 14 ori pe parcursul a 31 de ani."

În urmă cu două luni, Sambora a declarat pentru Daily Mail că nu exclude varianta ca într-o zi să se alăture Bon Jovi, cu condiția ca circumstanțele să fie corecte. „Ar trebui să fie o situație specială pentru mine să mă întorc, dar cu siguranță nu ma bazez pe asta”, adaugand ca nu are resentimente vis-a-vis de membrii grupului.

Comentariile lui Richie Sambora au venit la doar câteva săptămâni după ce Jon Bon Jovi a declarat pentru Rock Antenne că „nu există o zi în care să nu-mi doresc ca Richie să fi fost încă în trupă".

Foto: Getty Images/ Guliver.

 

Share