Rock News

Richie Sambora, despre motivele pentru care a părăsit Bon Jovi

În noul număr al revistei People, Richie Sambora a vorbit încă o dată despre decizia sa de a părăsi Bon Jovi în 2013, spunând că vrea să petreacă mai mult timp cu fiica să Ava, acum în vârstă de 23 de ani.

"Am trecut prin multe lucruri împreună. A fost o perioadă de întreținere psihologică pentru familie. Știti, nu sunt un înger. Dar mi-am dat seama că Ava avea nevoie ca eu să ii fiu alaturi în acel moment. Familia trebuia să fie pe primul plan și așa s-a întâmplat".

Sambora, care a petrecut cinci ani la reabilitare, între 2007 și 2011 pentru abuz de alcool și medicamente eliberate pe bază de rețetă, a adăugat că stilul de viață rock and roll și-a spus în cele din urmă cuvantul.

„O, Doamne, când mă uit în urmă și încep să enumar turneele ... 18 luni și jumătate de drum, 52 de țări”, a spus el. "Era extraordinar. Era într-adevăr timpul pentru o pauză. Am făcut asta de 14 ori pe parcursul a 31 de ani."

În urmă cu două luni, Sambora a declarat pentru Daily Mail că nu exclude varianta ca într-o zi să se alăture Bon Jovi, cu condiția ca circumstanțele să fie corecte. „Ar trebui să fie o situație specială pentru mine să mă întorc, dar cu siguranță nu ma bazez pe asta”, adaugand ca nu are resentimente vis-a-vis de membrii grupului.

Comentariile lui Richie Sambora au venit la doar câteva săptămâni după ce Jon Bon Jovi a declarat pentru Rock Antenne că „nu există o zi în care să nu-mi doresc ca Richie să fi fost încă în trupă".

Foto: Getty Images/ Guliver.