Rock News

Cel mai bun sfat pe care l-a primit vreodată Rob Halford a venit de la Gene Simmons

Rob Halford a fost recent intervievat de Jay Jay French, de la Twisted Sister pentru podcastul "The French Connection" si i-a spus gazdei cel mai bun sfat pe care l-a primit vreodată vis-a-vis de industria muzicală.

Solistul a explicat: „Mai ales în muzică, există atât de multe opinii și există atât de multe puncte de vedere diferite, este în afara controlului tău și chiar trebuie să te descurci pentru ca o parte din negativitate poate pătrunde în viața ta - „Esti de rahat!”; „Sper să mori de cancer”; toate aceste lucruri oribile - trebuie să înveți cum să te descurci cu asta. Vezi în special lucrul asta la muzica foarte populară, cu cei mai tineri”.

Halford continuat: „Când tinerii devin celebri repede, cum se pot descurca cu asta? Ai nevoie de experiență. Ai nevoie de înțelepciune. Asa ca mesajul simplu de la Gene [Simmons - Kiss] mi-l amintesc încă: „Nu contează ce spun despre tine, atâta timp cât au poza ta și îți scriu numele corect. Și asta chiar este adevarat".

Deși Judas Priest se află între albume în prezent, Halford a rămas în centrul atenției în această toamnă pentru ca si-a promovat autobiografia "Confess". Cartea este disponibilă în prezent pentru comanda comandă aici.