Rock News

Scandalul casetei sexuale a lui Tommy Lee cu Pamela Anderson va fi adaptat într-un serial TV

Un serial despre scandalul din jurul casetei facute de bateristul Motley Crue și vedeta „Baywatch” Pamela Anderson se află în prezent în lucru pentru Hulu.

Lily James va juca rolul lui Anderson, în timp ce Sebastian Stan va prelua rolul lui Lee. Seth Rogen va apărea, de asemenea, în serial, care are titlul de lucru „Pam & Tommy”, ca omul care a furat caseta, conform Deadline, și va fi producatorul împreună cu Evan Goldberg.

Serialul se va concentra pe relaţia tumultuoasă a celor doi din anii '90, cum a ajuns filmul privat in spatiul public și bătălia juridică care a urmat.

Cele opt episoade vor începe filmările în primăvara anului 2021.

Anderson și Lee s-au căsătorit pe o plajă din Mexic în 1995, după patru intalniri. Cuplul, care a divorțat în 1998, are doi fii, Brandon, în vârstă de 24 de ani, și Dylan, în vârstă de 22 de ani.

Caseta sexuală pe care Lee a făcut-o cu Anderson în luna de miere din 1998 a sfârșit prin a-și găsi drumul online după ce a fost furată de acasă de un electrician. Ulterior, Pamela a dat în judecată compania de distribuție, dar a ajuns la intelegere, iar caseta a continuat să fie disponibilă online.

Foto: Getty Images/ Guliver.