Rock News

Vicky Cornell: Toată muzica nelansată Soundgarden va „vedea lumina zilei”

Vicky Cornell, sotia lui Chris Cornell, a declarat că toată muzica nelansată inregistrata de Chris Cornell - inclusiv melodiile Soundgarden la care lucra înainte de moartea sa - vor „vedea lumina zilei”, intr-un interviu recent pentru USA Today.

Ea a făcut aceste declarații încrezătoare, chiar dacă drepturile asupra pieselor nelansate Soundgarden fac obiectul unei dispute legale între Vicky și membrii formației.

Vicky a dat în judecată Soundgarden, acuzând trupa că a pretins în mod fals proprietatea a șapte melodii inedite. Cu toate acestea, trupa susține că partile vocale ale lui Cornell au fost înregistrate pentru un nou album Soundgarden, nu pentru un proiect solo. Aceștia au susținut că procesul inițial avea „adevăratul scop de a extorca Soundgarden pentru a acorda drepturi la care sotia lui Chris Cornell nu are dreptul legal și de a constrânge Soundgarden să îi cedeze in avans fonduri Soundgarden”.

Cel mai nou album Chris Cornell, "No One Sings Like You Anymore", a fost lansat in aceasta luna si este unul de coveruri, inregistrate de solist in 2016 cu scopul de a fi lansate sub forma unui disc. LP-ul aduna unele dintre cele mai cunoste coveruri realizate de Cornell in concerte, de-a lungul anilor, precum si altele noi.

Foto: Getty Images/ Guliver.