Rock News

Alice Cooper lansează „Our Love Will Change The World” de pe viitorul album, „Detroit Stories”

Alice Cooper va lansa noul său album de studio, „Detroit Stories”, pe 26 februarie 2021 prin intermediul earMUSIC. Cel de-al doilea single al discului, „Our Love Will Change The World”, „vine cu o melodie inocentă și plină de speranță și cu un ritm vesel și cu o atmosferă fericită, în general”, potrivit comunicatului de presă.

Numit pentru orașul care a lansat grupul original Alice Cooper pe drumul succesului, „Detroit Stories” urmează EP-ul „Breadcrumbs”, de anul trecut. Discul a fost conceput ca un omagiu modern adus celei mai dure și mai nebunești scene de rock and roll care a existat vreodată.

În 1970, tanarul producător Bob Ezrin a intrat într-o fermă de la periferia orașului Detroit pentru a lucra cu trupa Alice Cooper. Abandonând curentul flower-power din Los Angeles, pentru că ei erau opusul idealului de pace și dragoste hippie, Alice Cooper și-a pus amprenta pe soundul locului de naștere, scena rock care a dat naștere hard rockului, garage rock, soul-ului, funk-ului sau punk-ului.

Hollywood Vampires vor urca pe scenă în București anul viitor, la Romexpo pe data de 31 august. Această a doua apariție a formației în capitala României face parte din turneul de promovare a discului „Rise”, care era planificat, inițial, pentru anul ăsta (via Stereo Board). Primul concert susținut de trupa lui Cooper în București a avut loc în 2016.