Rock News

Iată cum au reacționat The Pogues la coverul lui Jon Bon Jovi după „Fairytale of New York”

Părerile sunt împărțite, se pare, chiar și când vine vorba numai de membrii formației - iată, totuși, cine îl susține pe Bon Jovi în ciuda poziției „oficiale” adoptate pe pagina de Twitter a trupei.

Părerile despre noul proiect muzical de Crăciun al solistului Jon Bon Jovi sunt împărțite – unii detestă încercarea sa de a reinterpreta piesa celor de la The Pogues, „Fairytale of New York”, iar alții… se poate spune că o suportă. Inițiativa americanului are, însă, parte și de ceva susținere.

Întâi, ar fi indicat să îți oferim ceva context: Zilele trecute, solistul Jon Bon Jovi a decis că a venit momentul să își întărească relația cu fanii, motiv pentru care a lansat un EP cu trei coveruri asupra căruia ți-am atras și noi atenția. Mini-albumul „A Jon Bon Jovi Christmas” conține coveruri după trei melodii – „Christmas All Over Again” (Tom Petty), „If I Get Home on Christmas Day” (Elvis Presley) și „Fairytale of New York” (The Pogues). Dintre cele trei, piesa celor de la The Pogues a cauzat cea mai controversată reacție – chiar și în rândurile artiștilor originali.

După cum relatează publicația Irish Mirror, contul oficial de Twitter al irlandezilor nu a ezitat să redistribuie o postare deloc politicoasă la adresa inițiativei lui Bon Jovi cu mențiunea „ce a zis Rob”.  Postarea lui Rob Smith, la care face referire cel (sau cea) care se ocupă de contul de Twitter al trupei, spune așa: „Am ascultat coverul lui Bon Jovi după «Fairytale of New York». Este cel mai groaznic lucru care s-a întâmplat în lumea muzicii, și includ aici asasinarea lui John Lennon și cariera solo a lui Brian McFadden. Asta este chiar mai rău! Mersi mult, Jon. Copilul îmi plânge acum spunând «Crăciunul a fost distrus»”.

Pe de altă parte, după cum ne atrag atenția cei de la Absolute Radio (Planet Radio), solistul The Pogues a avut o cu totul altă reacție. Soția lui Shane MacGawan i-a anunțat pe fanii care o urmăresc pe Twitter că solistul The Pogues a declarat despre Bon Jovi că este „un tip talentat” și că „îi place versiunea (n.r. lui Jon) și o consideră interesantă și sentimentală”.

Îți lăsăm mai jos și coverul atât de dezbătut - tu ce părere ai despre varianta lui Bon Jovi?

Foto: Instagram, The Pogues