Rock News

Lansare Tom Petty, „Something Could Happen”

Tom Petty’s Estate a lansat un nou videoclip pentru „Something Could Happen”, regizat de Warren Fu (The Strokes, Daft Punk) și avand-o în rolul principal pe Lauren Cohan (The Walking Dead).

„Something Could Happen” apare pe "Wildflowers & All the Rest", noul album dublu al lui Petty. Tom Petty a conceput inițial "Wildflowers" din 1994 ca un album dublu, dar a fost forțat să lase mai multe melodii deoparte când a venit momentul să finalizeze tracklist-ul oficial. Acum, aceste melodii, alaturi de discul original, au fost adunate in "Wildflowers & All the Rest".

Când și-a găsit inspirația pentru videoclipul piesei, Warren Fu a dorit o continuare pentru „Into the Great Wide Open”, de pe albumul cu același nume din 1991 al lui Petty. Regizorul a decis să creeze un spinoff modern pentru videoclipurile foarte inspirate ale lui Tom Petty.

"Cred că mesajul pe care încercam să-l transmit este că toate experiențele noastre, binele rău, frumosul și durerea ne fac să fim cine suntem și ar trebui să le îmbrățișăm. Tom nu și-a compromis niciodată integritatea artistică și a rămas întotdeauna fidel cu cine era, așa că simt că mesajul nostru din acest videoclip este în concordanță cu spiritul său”.

Videoclipul „Something Could Happen” a avut premiera inițială în timpul unui live stream special de o oră, care sărbătorea videoclipurile din trecut ale lui Petty.

Foto: Getty Images/ Guliver.