Rock News

Jon Bon Jovi a lansat un EP cu coveruri de Crăciun

Muzicianul a adaptat propriului stil melodii lansate de Elvis Presley, Tom Petty și The Pogues.

Sezonul sărbătorilor de iarnă ne aduce coveruri după melodii de Crăciun din partea artiștilor din toate sferele muzicale. De la The Offspring, care s-au străduit să ne aducă o variantă îmbunătățită a melodiei „Christmas (Baby Please Come Home)” și Vintagehawk, care au transformat clasicul single „All I Want For Christmas Is You” în ceva mai suportabil, am ajuns acum la o încercare a solistului Jon Bon Jovi de a ne aduce în case spiritul Crăciunului. Artistul și-a încercat norocul, relatează publicația online Classic Rock, cu o adaptare a piesei „Fairytale Of New York” (The Pogues), pe care o poți asculta mai jos.

După cum ne atrag atenția cei de la Rolling Stone, acest cover face parte dintr-un proiect mai complex al lui Bon Jovi – un EP dedicat sărbătorilor de iarnă. Albumul „A Jon Bon Jovi Christmas” conține coveruri după trei melodii apreciate de publicul larg:

  1. „Christmas All Over Again” (Tom Petty)
  2. „If I Get Home on Christmas Day” (Elvis Presley)
  3. „Fairytale of New York” (The Pogues)

Membrii fanclubului Bon Jovi se pot bucura și de videoclipuri pentru fiecare dintre cele trei piese – noi, însă, va trebui să ne mulțumim cu muzica nouă.

Foto: Instagram, Jon Bon Jovi