Rock News

Travis Barker a lansat un cover al piesei „Enter Sandman” (Metallica) alături de Elise Trouw, Carey Watkins și Paul Raci

Varianta asta a piesei „Enter Sandman” a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului „Sound Of Metal” - iată despre ce este vorba.

După ce, zilele trecute, am avut posibilitatea să ne bucurăm de un cover lansat de mongolii de la The Hu după melodia „Sad But True”, acum putem să ne delectăm urechile cu o altă reinterpretare selectată din repertoriul Metallica. După cum relatează publicația online Metal Hammer, toboșarul Travis Barker (blink-182) a decis să își pună la încercare talentul interpretând un cover după melodia „Enter Sandman”.

Reinterpretarea unuia dintre cele mai populare single-uri semnate Metallica a fost făcută, însă, ca parte a unui proiect mai complex. Coverul a fost inclus în pelicula „Sound Of Metal”, colaboratorii lui Barker fiind solista Elise Trouw, actorul Paul Raci și toboșarul Carey Watkins.

În videoclipul pe care îl poți urmări mai jos, vei observa că toți cei trei muzicieni se află în spatele propriului set de tobe, Rici ocupându-se cu interpretarea versurilor în limbajul mimico-gestual. Toată treaba asta este, bineînțeles, legată de povestea filmului – o poveste despre un toboșar care începe să își piardă auzul.

Pelicula „Sound Of Metal” a fost difuzată în cadrul a numeroase festivaluri de film începând cu luna septembrie a anului trecut. Lansarea oficială a filmului a avut loc, însă, abia vinerea trecută. Trailerul acestuia poate fi urmărit mai jos.