Rock News

Greta Van Fleet anunță lansarea albumului „The Battle at Garden’s Gate”

Americanii au lansat, de asemenea, încă o melodie de pe discul ce va apărea în aprilie, „Age of Machine” .

Muzicienii de la Greta Van Fleet sunt gata să lanseze cel de-al doilea album din carieră, după cum relatează publicația online Ultimate Classic Rock. Albumul, intitulat „The Battle at Garden’s Gate, poate fi deja comandat în avans, lansarea sa fiind planificată pentru data de 16 aprilie a anului viitor.

Artiștii nu au putut rezista tentației și au împărtășit deja cu publicul o nouă piesă extrasă de pe disc, pregătindu-i astfel pe fani pentru ce urmează. Single-ul „Age of Machine” poate fi ascultat, după cum te-am obișnuit, mai jos. Aceasta nu este prima melodie inclusă pe disc pe care americanii au lansat-o – până acum, ne-am putut bucura de melodiile „My Way, Soon”, „Heat Above” și Broken Bells”, ne informează Classic Rock.

Într-un interviu acordat pentru Rolling Stone și preluat de publicațiile menționate, solistul Josh Kiszka a mărturisit că noul album al formației sale conține referințe biblice - și nu numai în titlu. „Aceasta este o lume cu civilizațiile antice în ea, exact ca propriul nostru univers paralel, de fapt,” a dezvăluit Kiszka. „Este o analogie. Fiecare cântec este o temă. O mărire a diferitelor culturi și civilizații din interiorul lumii ăsteia care caută un fel de salvare sau iluminare,” a explicat muzicianul.

Foto: Instagram, Greta Van Fleet