Rock News

Matt Heafy (Trivium) povestește despre cum a reacționat pus față în față cu succesul

„Mă uit acum înapoi și îmi doresc să îmi fi acordat un moment să mă uit puțin în jur,” a mărturisit Heafy pentru Kerrang!

Matt Heafy, solistul celor de la Trivium, și-a dedicat viața artelor muzicale, atingând succesul de tânăr. Într-un interviu acordat de curând pentru publicația online Kerrang!, cântărețul a povestit că unul dintre regretele sale este că nu s-a oprit puțin, la momentul respectiv, să simtă cu adevărat ce se întâmpla.

„Mă uit acum înapoi și îmi doresc să îmi fi acordat un moment să mă uit puțin în jur,” a mărturisit Heafy. „Nu că nu m-aș fi simțit bine, dar îmi doresc să fi făcut o pauză pentru o secundă și să fi stat puțin să mă uit în jurul meu. Eram în mijlocul lucrurilor și eram așa de activi că nu aveam timp să facem asta – mai ales când a venit vorba despre festivalul Download (n.r. 2005). M-am trezit cu treizeci-patruzeci de minute înainte să urcăm pe scenă, încă eram mahmur, vocea mea suna ca naiba, nu prea mă încălzisem, nu îmi schimbasem coardele, ne-am pus fundalul de mărimea unui timbru pe scenă… Nu eram pregătiți pentru spectacolul ăla, dar cumva, când am urcat pe scenă, totul a fost în regulă. [...] Când ieșeam de pe scenă, am realizat că trebuie să fim mai serioși,” a continuat artistul.

Cât despre ce mai rămâne de făcut pentru Trivium, după evoluția incredibilă a formației de-a lungul anilor, Matt nu stă prea mult pe gânduri: „Doar să continuăm să facem ceea ce iubim,” răspunde el. „Ne simțim mai confortabil și mai încrezători decât am fost vreodată. Nu simt că am fi într-un moment în care ar fi necesar să facem ceva ce nu ne vine natural. Pentru prima dată în cariera noastră, de la «Sin» (n.r. «The Sin and the Sentence», 2017) și până la «Dead Men» (n.r. «What the Dead Men Say», 2020), nu există o întorsătură de 180 de grade, niciun pas într-o parte, nimic neașteptat, dar există o evoluție a ceea ce am demonstrat cu discurile dinainte,” a explicat Heafy.

Cel mai recent album semnat Trivium, „What the Dead Men Say”, a ajuns la urechile fanilor în luna aprilie. De atunci și până acum, muzicienii au susținut două spectacole difuzate din studio intitulate „The Deepest Cuts” și „The Deepest Cuts II”.

Foto: Instagram, Matt Heafy