Rock News

The Dead Daisies au revenit cu melodia „Holy Ground (Shake The Memory)”

Acesta este deja cel de-al treilea single extras de pe „Holy Ground”, noul album al muzicienilor, care va ajunge la urechile noastre în totalitatea sa în luna ianuarie.

La doi ani de la lansarea celui mai recent album de studio a formației, The Dead Daisies au decis că a venit momentul să ofere publicului material nou. După cum relatează publicația Planet Rock, muzicienii au revenit cu  „Holy Ground (Shake The Memory)”, un single extras direct de pe noul lor disc.

«Holy Gound» este o călătorie muzicală intensă care ia diverse curbe și te lasă extenuat, dar fericit,” spune chitaristul Doug Aldrich (Whitesnake) despre noua melodie semnată The Dead Daisies. Actualmente, muzicianul este coleg de trupă cu toboșarul Deen Castronovo (Journey), solistul și basistul Glenn Hughes (Deep Purple) și chitaristul David Lowy.

Acesta este deja al treilea single extras de pe discul „Holy Ground” care ajunge la urechile fanilor. Până acum, am avut oportunitatea să ne bucurăm de piesele „Bustle And Flow” și „Unspoken”, pe care le poți asculta, de asemenea, mai jos.

Cel de-al cincilea LP al trupei va apărea pe piață la data de 22 ianuarie, urmând ca muzicienii să plece într-un turneu european alături de Foreigner și Judas Priest vara viitoare. Iată și lista completă de melodii a discului „Holy Ground” (via Napalm Records), care poate fi comandat în avans de aici:

  1. „Holy Ground (Shake The Memory)”
  2. „Like No Other (Bassline)”
  3. „Come Alive”
  4. „Bustle And Flow”
  5. „My Fate”
  6. „Chosen And Justified”
  7. „Saving Grace”
  8. „Unspoken”
  9. „30 Days In The Hole”
  10. „Righteous Days”
  11. „Far Away”