Rock News

Wolfgang Van Halen încă nu poate interpreta „Distance” pe cont propriu

Muzicianul mărturisește pentru Lodwire că „Distance” încă este o piesă foarte dificilă pentru el, explicând și care este partea sa preferată când vine vorba de reacția publicului la lansare.

Wolfgang Van Halen este unul dintre artiștii cu cele mai răsunătoare debuturi. Muzicianul și-a lansat prima melodie din carieră luna trecută, ajungând, astfel, printre primele poziții în câteva dintre clasamentele întocmite de Billboard. În urma acestei reacții a publicului, Wolfgang mărturisește pentru Loudwire Nights (via Loudwire) că îi va fi extrem de dificil să interpreteze cântecul „Distance” live.

„În primul rând, reacția a fost nebunească,” a declarat Van Halen. „Nu m-aș fi așteptat niciodată la așa ceva. Cred că lucrul cel mai important pentru mine, dintre toate chestiile pe care le spune lumea, este că oamenii simt o conexiune cu piesa. La cât de groaznic a fost anul 2020 și câți oameni au pierdut pe cineva important pentru ei, cred că mesajul cântecului este relevant pentru multe persoane. Și cred că asta este ceea ce m-a afectat cel mai mult din tot procesul ăsta,” a continuat artistul.

În același timp, Wolfgang recunoaște că piesa, lansată în onoarea tatălui său, Eddie Van Halen, va fi foarte dificil de interpretat pe cont propriu. „Ca să pot să o cânt, trebuie să intru în starea aia. Încă nu am reușit să cânt [...] pe cont propriu, de unul singur,” a mărturisit el.

„DIstance” a fost lansată sub numele de scenă Mammoth WVH, pe data de 16 noiembrie. După cum ți-am relatat aici, piesa a debutat pe prima poziție în clasamentul Billboard US Top Hard Rock Songs.

Foto: Instagram, Wolfgang Van Halen