Rock News

Neal Schon va reveni cu un album solo înainte de sfârșitul anului

Iată care sunt melodiile originale, dar și coverurile pe care le vom putea asculta odată cu apariția materialului.

După cinci ani de la lansarea celui mai recent album solo al artistului, Neal Schon a anunțat că un disc fresh va ajunge la urechile fanilor fără doar și poate înainte de sfârșitul anului. Anunțul a fost făcut de artist pe rețelele de socializare, ne atrage atenția publicația online Ultimate Classic Rock - postarea lui Schon de pe Instagram promite o lansare în curând, pe când cea de pe Twitter specifică faptul că „în curând” înseamnă pe la începutul lunii curente.

Cei cinci ani de la apariția discului „Vortex” nu au însemnat, însă, o pauză totală. Noul album al lui Schon, „Universe”, a fost finalizat acum cel puțin trei ani, de producția acestuia ocupându-se toboșarul Narada Michael Walden. Artistul promite că materialul de studio va include un repertoriu foarte diversificat – de la coveruri și până la piese originale scrise de Walden.

Printre artiștii al căror repertoriu se regăsește pe „Universe” se numără legende ale domeniului, precum Jimi Hendrix, Prince, Stevie Wonder și The Beatles.

Pentru una dintre piesele originale incluse pe material, „Eye of God”, există deja și un teaser – îl poți asculta mai jos. Până acolo, iată și lista completă de melodii a noului proiect al lui Schon (via Metal Anarchy):

  1. „Something In The Heart”
  2. „The Eye Of God”
  3. „The Universe”
  4. „Caruso”
  5. „Voodoo Child” (cover Jimi Hendrix)
  6. „Third Stone From The Sun” (cover Jimi Hendrix)
  7. „Purple Rain” (cover Prince)
  8. „She’s For Real”
  9. „What Has Become”
  10. „Lights” (cover Journey)
  11. „Silent Voyage”
  12. „Chrome Shuffle”
  13. „Be Happy”
  14. „I Believe” (cover Stevie Wonder)
  15. „Hey Jude” (cover The Beatles)

Foto: Instagram, Neal Schon, Steve Rose