Rock News

Dream Theater, medley de sărbători, "The Holiday Spirit Carries On"

Dream Theater au înregistrat un medley de clasice de sărbători, numit "The Holiday Spirit Carries On", disponibil pentru descărcare începând de astăzi pe dreamtheaterofficial.bandcamp.com.

Toate incasarile obtinute vor merge catre echipa de concerte Dream Theater, fara loc de munca in urma pandemiei si blocarii live-urilor.

„Odată cu turneul anulat în întreaga lume, membrii incredibili ai echipei Dream Theater nu au avut ocazia să lucreze așa cum ar fi facut-o în mod normal în 2020. Vă rugăm să ne ajutați să îi susținem, cumparand această piesă de vacanță. Toate fondurile vor merge catre acești oameni dedicați care lucrează neobosit pentru a face posibile concertele Dream Theater".

Într-un mesaj video care anunța lansarea, chitaristul John Petrucci a spus: „De când pandemia COVID-19 a lovit la începutul acestui an, toate concertele live și turneele s-au oprit, lăsând zeci de mii de echipaje și tehnicieni fără muncă în cea mai mare parte a anului 2020.”

„The Spirit Spirit Carries On” este disponibil numai până în luna decembrie, la 2,99 USD, aici.

Petrucci a confirmat recent că Dream Theater folosește timpii morți pentru a începe sesiunile de compoziție pentru un nou album.

Dream Theater tocmai a lansat cel de-al nouălea album live din carieră, „Distant Memories - Live In London”.