Rock News

Miley Cyrus a lansat melodii în colaborare cu Joan Jett și Billy Idol

Solista a revenit cu cel de-al șaptelea album de studio, pe care a inclus colaborări cu Joan Jett, Billy Idol, Stevie Nicks și Dua Lipa.

„Bad Karma”, noua melodie creată de solista pop Miley Cyrus alături de legendara Joan Jett, a ajuns la urechile fanilor odată cu lansarea celui mai recent album al lui Cyrus„Plastic Hearts”. După cum relatează cei de la Kerrang!, Miley a fost dintotdeauna fană înrăită a lui Joan Jett, motiv pentru care s-a și ocupat de inducția celei din urmă în Rock & Roll Hall Of Fame, în 2015.

În același timp, tânăra cântăreață a lucra și alături Billy Idol pentru piesa „Night Crawling”. Aceasta nu a fost primul ei contact cu solistul, având în vedere că cei doi au împărțit scena în trecut, însă a fost prima colaborare pentru material original.

Cel de-al șaptelea album al lui Cyrus este o colecție eclectică de piese solo și colaborări cu artiști care au inspirat-o pe muziciană de-a lungul carierei sale. Printre cei care s-au implicat în proiectul vedetei se numără legende rock precum cele două deja menționate, Billy Idol și Joan Jett, dar și Stevie Nicks și o reprezentantă a scenei pop – Dua Lipa. Cele trei melodii la care au contribuit idolii rockerilor pot fi ascultate mai jos.

Albumul „Plastic Heart”, în formatul său standard, conține douăsprezece melodii, pe când varianta digitală ajunge la cincisprezece piese:

  1. „WTF Do I Know”
  2. „Plastic Hearts”
  3. „Angels like You”
  4. „Prisoner” (feat. Dua Lipa)
  5. „Gimme What I Want”
  6. „Night Crawling” (feat. Billy Idol)
  7. „Midnight Sky”
  8. „High”
  9. „Hate Me”
  10. „Bad Karma” (feat. Joan Jett)
  11. „Never Be Me”
  12. „Golden G String”
  13. „Edge of Midnight (Midnight Sky Remix)” (feat. Stevie Nicks)
  14. „Heart of Glass” (live de la iHeart Festival)
  15. „Zombie” (live de la NIVA Save Our Stage Festival)

Foto: Facebook, Miley Cyrus,