Rock News

Paul McCartney amână lansarea "McCartney III" până pe 18 decembrie

Paul McCartney a fost obligat să întârzie lansarea noului său album „McCartney III", din cauza „întârzierilor imprevizibile de producție”.

Albumul va fi lansat pe 18 decembrie. Între timp, puteți urmări un nou trailer pentru McCartney III, care conține un fragment al piesei de pe album, „The Kiss Of Venus”.

McCartney III este disponibil pentru precomandă în mai multe formate aici.

Paul McCartney va incheia cu acest album trilogia „McCartney” inceputa acum 40 de ani.

Trilogia a inceput cu primul album solo al fostului Beatles, „McCartney”, din aprilie 1970 - cu Paul McCartney cantand la fiecare instrument, scriind și înregistrând fiecare piesă. Urmatorul a fost 10 ani mai tarziu, solistul lansând „McCartney II” în mai 1980.

Intr-un comunicat de presă, artistul explică faptul că inițial nu plănuise să lanseze un album în 2020, însă in izolare s-a trezit incercand câteva schițe muzicale pe care le avea deja și creând și altele noi.

"De-a lungul anilor am lucrat la unele lucruri, dar uneori îmi lipsea timpul şi le lăsam terminate pe jumătate", a declarat Paul McCartney, explicând că timpul petrecut la ferma sa i-a permis să lucreze "în fiecare zi" în studio.

Foto: Getty Images/ Guliver.