Rock News

Mammoth WVH (Wolfgang Van Halen) debutează pe prima poziție în Billboard Hard Rock Songs

„Faptul că atât de multă lume a primit piesa și clipul cu brațele deschise arată cât de multe lucruri avem în comun în iubirea și respectul pe care le purtăm pentru tatăl meu,” a declarat Wolfgang pentru Billboard.

După decesul tatălui său, Wofgang Van Halen, a decis că a venit momentul pentru un debut memorabil dedicat, bineînțeles, lui Eddie Van Halen. Muzicianul a lansat prima piesă din cariera sa, „Distance”, săptămâna trecută, iar aceasta s-a dovedit a fi un hit.

După cum ne atrag atenția cei de la Loudwire, debutul lui Wolfgang, lansat sub numele de scenă Mammoth WVH, a făcut senzație în lumea muzicii rock. „Distance” a debutat pe prima poziție în clasamentul Billboard Hard Rock Songs, ajungând să ocupe și locul al nouălea în topul Hot Rock & Alternative Songs.

„Nu pot să cred că apare în toate clasamentele astea atât de repede după lansare,” declară Van Halen pentru Billboard. „Faptul că atât de multă lume a primit piesa și clipul cu brațele deschise arată cât de multe lucruri avem în comun în iubirea și respectul pe care le purtăm pentru tatăl meu. Mi-aș dori doar să fi fost aici ca să poată vedea asta,” continuă Wolfgang.

Primul album semnat Mammoth WVH urmează să apară pe piață anul viitor.

Foto: Instagram, Wolfgang Van Halen