Rock News

Anthrax lansează benzile desenate „Among The Living” în colaborare cu membri My Chemical Romance și Slipknot

Nuvela grafică va conține câte o poveste atașată fiecărei piese incluse pe albumul lansat de formație în '87, „Among The Living”, aceasta adoptând chiar numele discului.

Pentru a sărbători patru decade de activitate, americanii de la Anthrax au decis să surprindă publicul cu o carte de benzi desenate ce a adoptat numele celui de-al treilea album al titanilor, „Among The Living” (1987). După cum relatează publicația online Kerrang!, în noul proiect al formației s-au implicat numeroși artiști care au contribuit la poveste sau la desene.

Conform site-ului Z2 Comics, cei care și-au adus aportul la linia narativă a acestui proiect aniversar se numără solistul Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour), solistul Gerard Way și basistul Mikey Way (My Chemical Romance), chitaristul Rob Zombie, actorul Brian Posehn, artistul Jimmy Palmiotti și alte câteva nume mari.

Ilustrațiile, de asemenea, au fost create într-un efort de grup – printre cei care au participat se numără toboșarul Charlie Benante (Anthrax), Eric Powell (creator al benzilor desenate „The Goon”), Darick Robertson (artist pentru seriile Marvel „Punisher: Born” și „Wolverine”) și mulți alți artiști din industria benzilor desenate.

„Fiecărui cântec de pe album îi este oferită o poveste originală pusă la punct de o echipă creativă incredibilă, împreună cu conținut extra și inserarea noului zombie, Not Man, creat de legenda horror Greg Nicotero («The Walking Dead»)!” este descrierea oficială a cărții. „Veniți în călătoria asta întunecată în underground-ul american din ’87 alături de acești stimați creatori”.

Benzile desenate „Among The Living” vor apărea pe piață anul viitor, la data de 20 aprilie, o comandă în avans putând fi plasată aici.

Foto: Z2 Comics