Rock News

Albumul solo de debut al lui Nancy Wilson (Heart), cu Sammy Hagar, Duff McKagan și Taylor Hawkins invitați

Nancy Wilson de la Heart a vorbit cu un post de radio din Detroit despre viitorul ei album solo de debut, care urmează să fie lansat în februarie sau martie 2021. Numele acestuia este „You And Me ”, iar acesta include mai multe colaborari cu muzicienii Duff McKagan, Taylor Hawkins, precum si mai multe coveruri.

Luna trecută, Nancy Wilson a lansat primul single de pe următorul LP, interpretarea ei a „The Rising” a lui Bruce Springsteen.

Nancy a declarat: „Am o melodie pe care am scris-o cu Duff McKagan [Guns N' Roses] și Taylor Hawkins [Foo Fighters] si se numește „Party At The Angel Ballroom”. Și, de fapt, am facut un cover dupa "The Boxer” al lui [Simon & Garfunkel], pe care l-am mai făcut cu Heart anul trecut, cu Sammy Hagar invitat. Imi este prieten. Suna foarte bine pe asta [melodie]".

O altă piesă care va fi inclusă pe „You And Me” este coverul dupa cunoscuta melodie Pearl Jam, „Daughter”, pe care a înregistrat-o inițial pentru „I Am All Girls”, un film din Africa de Sud care vorbește despre traficul de persoane.

Foto: Getty Images/ Guliver.