Rock News

Trivium au anunțat un turneu european pentru anul viitor

Spre sfârșitul lui 2021, americanii vor împărți scena cu Heaven Shall Burn, TesseracT și Fit For An Autopsy pentru douăzeci și cinci de concerte.

Americanii de la Trivium s-au săturat să stea acasă anul ăsta – la fel ca noi. Astfel, după cum ne anunță cei de la Kerrang!, muzicienii au utilizat perioada asta de pauză de la aparițiile live pentru a pune la punct un turneu de pomină alături de alți artiști apreciați pe scena metal: Heaven Shall Burn, TesseracT și Fit For An Autopsy.

Concertele pentru care artiștii și-au luat deja angajamentul să facă atmosferă, douăzeci și cinci la număr pe continentul european, se vor desfășura în lunile noiembrie și decembrie ale anului viitor. Muzicienii vor urca pe scenă în Germania, Elveția, Italia, Franța, Spania, Portugalia, Olanda, Belgia, Danemarca, Suedia, Polonia, Ungaria, Austria și Republica Cehă.

Deși anul ăsta a fost unul nefast pentru toată lumea, artiștii nu au putut sta departe de fani – trupa lui Matt Heafy nu a ezitat să se alăture mișcării lumii artistice în plan virtual. Trivium au susținut deja un concert difuzat în timp real, în iunie, dar și două evenimente live din studio de tip „Deepest Cuts”, despre care ți-am mai scris aici și aici.

Foto: Instagram, Trivium, Jake Owens