Rock News

Daron Malakian: System Of A Down nu va reveni cu material nou în viitorul apropiat

„Niciodată nu spun niciodată, dar, în același timp, nu mă aștept să mai fac ceva alături de SOAD chiar acum sau imediat după asta,” spune chitaristul.

Deși băieții de la System Of A Down abia au lansat două melodii - „Protect the Land” și „Genocidal Humanoidz” - după cincisprezece ani de neînțelegeri pe plan creativ, chitaristul Daron Malakian ține să îi roage pe fani să nu spere la mai mult din partea formației - cel puțin nu acum. Circumstanțele, după cum ți-am scris aici, au fost unele speciale.

Într-un interviu acordat pentru Guitar World și preluat de publicația online Loudwire, Malakian a mărturisit că până și proiectul recent a fost o surpriză. „Nici asta nu știam că se va întâmpla,” a declarat el. „Eram pe cale să lansez piesele astea cu cealaltă trupă a mea, Scars On Broadway. Apoi, a apărut situația din Armenia și ne-am pus neînțelegerile deoparte. Iar neînțelegerile noastre sunt numai în cadrul trupei,” a continuat artistul.

Din păcate, piesele „Protect the Land” și „Genocidal Humanoidz” nu pavează calea către o revenire, mărturisește Daron. „Niciodată nu spun niciodată, dar, în același timp, nu mă aștept să mai fac ceva alături de SOAD chiar acum sau imediat după asta,” spune chitaristul. „Chiar pare că fanilor noștri le plac piesele astea noi. Asta este important pentru mine”.

Malakian își completează declarația spunând: „Cam aici lăsăm treaba acum. Dacă se mai întâmplă ceva, mai târziu, atunci vom discuta despre asta, dar, pentru moment, voi continua să fac ce fac de obicei și ceilalți vor continua să facă ce fac de obicei”.

Revenirea în studio pentru înregistrarea celor două piese, a declarat Shavo Odadjian într-un interviu acordat pentru FOX 11, a fost o provocare. „Când ne-am adunat, la început, tensiunea era destul de ridicată pentru că nu știam cum se va comporta fiecare,” spune Shavo. „Dar, după vreo cinci minute, vorbeam, râdeam, discutam despre cântec, despre cum va fi, despre cum urma să ajutăm și ce va însemna asta pentru oamenii noștri...”.