Rock News

Fiii lui Scott Weiland, Slash și Robert Trujillo și-au făcut formație, Suspect208

O nouă formație numită Suspect208 îi are în componentă pe fiul fostului solist Stone Temple Pilots, Scott Weiland, fiul chitaristului Guns' N ’Roses, Slash și pe fiul basistului Metallica, Robert Trujillo. Grupul tocmai și-a lansat single-ul de debut, „Long Awaited”.

Noah Weiland, în vârstă de 20 de ani, este vocea principală, Tye Trujillo, de 16 ani, canta la bas și London Hudson (fiul lui Slash) de 18 ani, la tobe. Cvartetul este completat de chitaristul Niko Tsangaris, care face parte și din trupa Classless Act alături de Hudson.

Din punct de vedere muzical, primul single al trupei, „Long Awaited”, înclină mai mult spre STP decât GN’R sau Metallica.

În timp ce Suspect208 este o premiera pentru Noah și London, tânărul Tye și-a pus amprenta în ultimii ani pe câteva concerte de înaltă calitate. Fiul lui Robert Trujillo a cântat la bas cu Korn pentru o serie de concerte, atunci când Fieldy nu a reușit să facă spectacole. De asemenea, a cântat pe scenă cu vechea trupă a tatălui său, Suicidal Tendencies.