Rock News

David Coverdale va aștepta până în 2022 pentru turneul de adio

David Coverdale a declarat pentru „The Rhino Podcast” că trilogia „Red, White And Blues” a trupei a fost inițial programată pentru a coincide cu turneul de rămas bun, care trebuia să înceapă anul acesta.

„Ce vârstă ar putea fi mai bună pentru solistul Whitesnake [să se retragă] decât 69?" a spus el. „Așa că planul era să fac un turneu de apreciere și recunoștință pentru un sprijin atât de extraordinar timp de cinci decenii și apoi să mergem cu el până în 2021”.

La începutul acestui an, Whitesnake a fost nevoită să își anuleze turneul american cu Sammy Hagar & The Circle și Night Ranger, astfel încât Coverdale să poată fi supus unei intervenții chirurgicale pentru hernia inghinală bilaterală. În cele din urmă, toate spectacolele au fost anulate din cauza coronavirusului.

„Red, White and Blues” este o serie de compilații organizate pe teme muzicale, care a început în această vară cu „The Rock Album” și se va încheia anul viitor cu „The Blues Album”.

Noua colecție include hituri care au fost lansate inițial între 1987 și 2011, pe cinci albume de studio Whitesnake și pe al treilea album solo al lui David Coverdale, „Into The Light”.