Rock News

The Pretty Reckless au stabilit data de lansare a noului album

Discul „Death By Rock and Roll” va ajunge la urechile fanilor în luna februarie a anului viitor, însă ziua de mâine ne va aduce, în avans, o melodie extrasă de pe el.

The Pretty Reckless lucrează la un nou album de ani buni, iar acum a venit, în sfârșit, momentul marelui anunț. Discul „Death By Rock and Roll” va apărea pe piață, după cum ne atrag atenția cei de la Loudwire, pe data de 12 februarie. Din fericire, nu va fi necesar să așteptăm chiar până atunci pentru a asculta ceva material nou din partea americanilor. Ocazia de a ne bucura de o piesă nouă semnată The Pretty Reckless se va ivi mâine, odată cu postarea online a melodiei „25”.

La noul album, care va conține nici mai mult, nici mai puțin de douăsprezece melodii, au contribuit și alți muzicieni consacrați pe scena metal. Kim Thayil și Matt Cameron de la Soundgarden au acordat formației o mână de ajutor, iar Tom Morello (Rage Against the Machine) nu a ezitat, nici el, să se implice.

Zilele trecute, după cum ți-am scris aici, a apărut și o variantă de studio a coverului semnat The Pretty Reckless după melodia „Loud Love” (Soundgarden). 

Iată și lista completă de cântece incluse pe album:

  1. „Death By Rock and Roll”
  2. „Only Love Can Save Me Now” (feat. Kim Thayil și Matt Cameron)
  3. „And So It Went” (feat. Tom Morello)
  4. „25”
  5. „My Bones”
  6. „Got So High”
  7. „Broomsticks”
  8. „Witches Burn”
  9. „Standing at the Wall”
  10. „Turning Gold”
  11. „Rock and Roll Heaven”
  12. „Harley Darling”

Foto: Instagram, The Pretty Reckless