Rock News

AC/ DC îi este recunoscătoare lui Axl Rose pentru ajutorul din 2016

Într-un nou interviu cu Total Guitar, chitaristul Angus Young a dezvăluit că, deși nu s-a pus problema unei continuări alături de Axl Rose pe post de vocal în AC/ DC, Axl a fost "foarte generos și ne-a ajutat să trecem printr-o etapă a turneului într-un moment dificil".

Angus Young povestește că Axl Rose i-a contactat și s-a oferit să îi ajute, propunându-le niște melodii dintre cele care îi plăceau lui, dar pe care AC/DC nu le mai interpretase live de ceva vreme.

El a adăugat: „Îi sunt recunoscător că s-a oferit voluntar și ne-a ajutat să ne încheiem turneul. Dar el are viața lui.”

Axl Rose l-a înlocuit pe Brian Johnson pentru spectacole live AC/ DC, in turneul din 2016.

AC/ DC lanseaza astazi, pe 13 noiembrie noul album, „Power Up”. După cum a declarat chitaristul Angus Young într-un interviu acordat pentru publicația NME, întregul album este un omagiu adus fratelui său, Malcolm Young. „Moartea sa a fost o lovitură masivă pentru noi,” a mărturisit chitaristul, „dar încă mai cred că este acolo când cânt. Sună amuzant, dar încă îl simt comunicând cu mine când cânt la chitară,” a continuat el.

Foto: Getty Images/ Guliver.