Rock News

The Pretty Reckless au lansat un cover după melodia „Loud Love” (Soundgarden)

Solista Taylor Momsen a avut oportunitatea să interpreteze melodia live în cadrul concertului „I Am The Highway: A Tribute To Chris Cornell”, însă abia acum ne putem bucura de varianta de studio.

Soundgarden este una dintre formațiile apreciate aproape universal, indiferent de grupul de vârstă de care aparține ascultătorul. Sau de stilul abordat de muzicianul ce se bucură de materialul lansat de unul dintre proiectele lui Chris Cornell. Ipoteza asta este susținută, fără doar și poate, de numeroasele coveruri după muzică semnată Soundgarden cu care am avut posibilitatea să ne delectăm de-a lungul timpului.

Acum, după cum ne atrag atenția cei de la Loudwire, a venit momentul să ascultăm un nou cover după una dintre cele mai iubite melodii ale Soundgarden, „Loud Love”. Cei care s-au încumetat să adapteze piesa propriului stil sunt americanii de la The Pretty Reckless, interpretarea fiind acum disponibilă și pe YouTube, prin intermediul SiriusXM.

Aceasta nu este prima oportunitate cu are solista Taylor Momsen l-a emulat pe Cornell – coverul ăsta își are rădăcinile în apariția sa pe scena concertului organizat în amintirea artistului, „I Am The Highway: A Tribute To Chris Cornell”.

„Loud Love” a fost lansată de Soundgarden în 1989, fiind inclusă pe lista de piese a albumului „Louder Than Love”.  

Foto: Instagram, The Pretty Reckless