Rock News

Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators pun la cale noul album

Solistul Myles Kennedy mărturisește că trupa lucrează la material nou încă de la finalul celui mai recent turneu, iar pandemia nu a împiedicat acest proces.

Fiind forțați să renunțe la ideea de apariții live (cel puțin pentru anul ăsta), majoritatea muzicienilor au preferat să compună material nou în loc să stea pe bară. După cum ne atrag atenția cei de la Blabbermouth, printre artiștii care se ocupă cu asta se numără și Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators. Într-un interviu preluat de publicația menționată de pe Consequence Of Sound, solistul Myles Kennedy a mărturisit că trupa sa a continuat procesul creativ și pe perioada pandemiei.

„Tot lucrăm la material nou de ani buni, de fapt,” a declarat Kennedy. „[...] Cam de când am avut ultimul turneu, care a avut loc – Doamne, cât timp a trecut? Nici nu îmi amintesc. Totul parcă se combină! Dar, mereu există idei noi care încep să înflorească. Din cauza stadiului în care se află lucrurile, în ceea ce privește lansarea materialului ăluia, va trebui să așteptăm și să vedem. Dar există mereu idei pe țeavă,” continuă Myles.

Având în vedere că artistul nu își amintește când a avut ultimul turneu alături de Slash, este de datoria noastră să îți aducem la cunoștință. Turneul „Living The Dream” a avut loc în ultima parte a anului 2018, însă concertele au fost susținute exclusiv pe teritoriu nord-american.

Cel mai recent, noi am avut ocazia să îi vedem live pe băieți în 2015, în cadrul turneului de promovare a discului „World on Fire”.