Rock News

Premieră: noul single om la lună, "După Război"

Trupa om la lună a prezentat videoclipul cântecului ‚După Război', cel de-al treilea single de pe EP-ul ‚Dans', compus și înregistrat de membrii trupei în perioada de izolare din această primăvară.


‚După Război' este un cântec despre eșecuri comune, despre războaiele moderne alimentate de mințile noastre, cele pe care le purtăm unii cu alții și cu noi înșine, războaie din care nu iese nimeni niciodată învingător. Este un cântec trist și greu de dus, întocmai ca vremurile pe care le trăim, dar este un cântec ce funcționează ca o alarmă de război pentru fiecare dintre noi, în încercarea de a schimba finalul care pare inevitabil.

Videoclipul cântecului este creația echipei Paria Studio, este regizat de Bogdan Maraloiu și Victor Bulat, filmat de Radu Tancău, editat de Roxana Maraloiu și îl are ca personaj principal pe actorul Dragoș Olaru. Acesta joacă rolul unui taximetrist care asistă la războaiele pasagerilor taxiului său, în drumul lor către destinație, acceptându-i pe fiecare în parte cu multă înțelegere și bunăvoință, fără nicio judecată de valoare.
Să-mi spui, te rog, la ce ora sa fie Doru pregătit pentru telefonul tau.

om la lună a lansat EP-ul ‚Dans' în iulie 2020 și l-a prezentat publicului printr-un turneu de 12 concerte susținute în București și în țară.

‚Dans' este un album compus în perioada de izolare, membrii trupei locuind împreună 15 zile, timp în care au compus șase piese despre stările pe care le-au experimentat de la începutul pandemiei. Bune și rele, de la frică și incertitudine, la tihnă și recunoștință pentru timpul dat.
Este o invitație în universul personal al trupei în care publicul va descoperi și vulnerabilitate și siguranță și revoltă și deznădejde, într-un discurs sincer, extrem de diferit stilistic de la o piesă la alta. Un indie rock cu o mulțime de influențe, de la alternative și post rock, la disco și electro pop.

‚Dans' conține piesele: Zid, După război, Descusută, Far, Dans și Noapte bună.

Trupa lucrează în prezent la înregistrarea primului album full pe care îl va lansa în primăvara anului 2021.